Aarhusminigolf.dk | Teamdag i Århus - Afhold en teamdag med minigolf som aktivitet
Afhold jeres næste arrangement hos Århus Minigolf. Kontakt os og hør nærmere
407
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-407,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Arrangementer

Aarhus Minigolf på taget af Bruun’s Galleri er det ideelle sted at afholde Jeres næste personalearrangement, polterabend, teamdag, konfirmation eller fødselsdag. I disse tilfælde anbefaler vi, at vi afvikler én af vores populære minigolfturneringer.

Et sådant arrangement består af følgende elementer:

Én af vores minigolfguider indleder med at byde Jer velkommen, og gennemgår de vigtigste regler. Herefter inddeler vi Jer på hold af 3-4 personer, hvorefter I vil få serveret en velkomst-øl eller sodavand.

Holdene starter nu turneringen med den indledende runde. Her starter I forskellige steder på banen. Vinderne fra hvert enkelt hold, går videre til en højdramatisk finale. Her vil de bedste dyste om æren og en prestigefuld præmie.

Afslutningsvis vil der være sejrsceremoni og præmieoverrækkelse på vores podium.

Et sådant arrangement varer ca. 1,5 – 2 timer. Vi anbefaler, at i er mindst 12 personer, før et turneringsarrangement kan anbefales.

Mathias Hovesen fra Hummel: “Aarhus Minigolf leverede supergode rammer for vores fredagsarrangement på toppen af Bruuns Galleri. Alle deltagere gik til den med stort engagement“.

Prisen for ovennævnte arrangement er 125 kr. pr. person inkl. velkomstdrik (69 kroner for børn).

En minigolfturnering kan desuden kombineres med spisning.

Skulle I ønske at kombinere minigolfturneringen med lidt lækker mad, så har vi en god aftale med Café Karma, som også ligger i Bruuns Galleri. Du kan se deres menukort her:

Booker du spisningen hos Cafe Karma gennem Aarhus Minigolf, så får du desuden 10% rabat på hele aftenmenuen.