Skip to content

Arrangementer

Hold dit  arrangement hos os

Aarhus Minigolf på taget af Bruuns Galleri er det ideelle sted at afholde Jeres næste personalearrangement, polterabend, teamdag, konfirmation eller fødselsdag. I disse tilfælde anbefaler vi, at vi afvikler én af vores populære minigolfturneringer.

Minigolf turnering

Én af vores minigolfinstruktører indleder med at byde Jer velkommen, og giver praktiske informationer. Herefter inddeler vi Jer på hold af 3-4 personer, hvorefter I vil få serveret en valgfri velkomstdrink. Der er desuden mulighed for, at vi kan opbevare Jeres ting i Klubhuset imens I er på anlægget.

Holdene spiller herefter de 18 baner, hvor der udkæmpes en ædel dyst. Der kæmpes nemlig om æren og en prestigefuld præmie til den dygtige (eller heldige) vinder. Undervejs vil der være inkluderet endnu en valgfri drikkevare fra baren, så ingen tørster undervejs. Skulle man efterfølgende få brug for et toilet, så kan vi også arrangere det :).

Afslutningsvis vil der være sejrsceremoni og præmieoverrækkelse på vores podium. Et sådant arrangement varer ca. 1,5 – 2 timer – afhængig af niveauet ;).

TURNERING

160 kr.pr. runde, 12+ år

inkl. 2 valgfrie drikkevarer pr. deltager samt en medalje til vinderen.

Barn under 12 år kun 80 kr.
“Aarhus Minigolf leverede supergode rammer for vores fredagsarrangement på toppen af Bruuns Galleri. Alle deltagere gik til den med stort engagement“.
Mathias Hovesen
Hummel

arrangement med spisning

Jeres besøg hos Aarhus Minigolf kan desuden kombineres med spisning.

Skulle I ønske at kombinere en runde minigolf med lidt lækker mad, så har vi en god aftale med Café Karma, som også ligger i Bruuns Galleri. Booker I spisningen hos Cafe Karma gennem Aarhus Minigolf, så får I desuden 10% rabat på hele aftenmenuen.

Se Café Karmas menukort her >

Book HER

OBS: Svartiden ved online booking kan være op til 24 timer. Hvis det haster, så giv os et kald på 21 85 05 18!