Aarhusminigolf.dk | Teamdag i Århus - Afhold en teamdag med minigolf som aktivitet
Afhold jeres næste arrangement hos Århus Minigolf. Kontakt os og hør nærmere
407
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-407,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
 

Arrangementer

Aarhus Minigolf på taget af Bruuns Galleri er det ideelle sted at afholde Jeres næste personalearrangement, polterabend, teamdag, konfirmation eller fødselsdag. I disse tilfælde anbefaler vi, at vi afvikler én af vores populære minigolfturneringer.

En Minigolfturnering består af følgende elementer:

Én af vores minigolfinstruktører indleder med at byde Jer velkommen, og giver praktiske informationer. Herefter inddeler vi Jer på hold af 3-4 personer, hvorefter I vil få serveret en valgfri velkomstdrink. Der er desuden mulighed for, at vi kan opbevare Jeres ting i Klubhuset imens I er på anlægget.

Holdene spiller herefter de 18 baner, hvor der udkæmpes en ædel dyst. Der kæmpes nemlig om æren og en prestigefuld præmie til den dygtige (eller heldige) vinder. Undervejs vil der være inkluderet endnu en valgfri drikkevare fra baren, så ingen tørster undervejs. Skulle man efterfølgende få brug for et toilet, så kan vi også arrangere det :).

Afslutningsvis vil der være sejrsceremoni og præmieoverrækkelse på vores podium. Et sådant arrangement varer ca. 1,5 – 2 timer – afhængig af niveauet ;).

Mathias Hovesen fra Hummel: “Aarhus Minigolf leverede supergode rammer for vores fredagsarrangement på toppen af Bruuns Galleri. Alle deltagere gik til den med stort engagement“.

Prisen for ovennævnte arrangement er 150 kr. pr. person inkl. 2 valgfrie drikkevarer (80 kroner for børn).

Jeres besøg hos Aarhus Minigolf kan desuden kombineres med spisning.

Skulle I ønske at kombinere en runde minigolf med lidt lækker mad, så har vi en god aftale med Café Karma, som også ligger i Bruuns Galleri. Booker I spisningen hos Cafe Karma gennem Aarhus Minigolf, så får I desuden 10% rabat på hele aftenmenuen.

Se Café Karmas menukort her: